Caixes de Picking

25/03/2021

Una solució per a l´emmagatzematge i la preparació de comandes

Llegir més

Caixes per al món agricultor

09/02/2021

Les nostres caixes d´agricultura amb parets reixades per a una bona ventilació i amb fons especial per garantir el transport segur dels productes vulnerables.

Llegir més

Palets Higiènics

08/01/2021

La nostre gamma de colors estàndard de palets higiènics consisteix en els colors blau, taronja, verd, vermell, gris i blanc.
Altres colors també disponibles sota necessitat.

Llegir més

Caixes Euronorma adaptades al teu negoci

16/12/2020

Les nostres caixes de plàstic Euronorma tenen una gran varietat de modificacions per adaptar-les a les teves necessitats.

Llegir més

9 errors en la manipulació de palets

22/11/2020

Durant la manipulació de palets, hi han 9 errors que podríem considerar els mes comuns, en l´article d´aquest mes us expliquem quins son aquests i com fer per evitar-los.

Llegir més

« anteriors | 1 | 2 | 3 | 4 | següents »

Vols més informació?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a resoldre qualsevol consulta
La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable OSONA INDUSTRIAL PLÀSTIC SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/FONT DEL BUC,9 08554, SANT MIQUEL DE BALENYÀ o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a palets@oiplastic.com