Tapes per palets de plàstic

25/10/2021

Les tapes per a palets de plàstic que oferim a Osona Industrial Plastic són el complement ideal per assegurar i protegir la càrrega d´un palet de plàstic.

Llegir més

Caixes apilables encaixables

28/09/2021

A Osona Industrial Plastic oferim una àmplia gamma de caixes de plàstic apilables/encaixables. Aquestes caixes de plàstic, ofereixen un estalvi d´espai en el transport de retorn i emmagatzematge en buit del 50 % i fins al 80%

Llegir més

Palets de plàstic Heavy

24/08/2021

Els palets de plàstic Heavy (o pesants) d´Osona Industrial Plastic són palets de plàstic de gran capacitat de càrrega, 100% reutilitzables, amb possibilitat d´escollir entre una superfície reixada o tapada i totalment aptes per emmagatzemar en estanteries.

Llegir més

Caixes de distribució

23/07/2021

Osona Industrial Plastic oferim una àmplia gamma de caixes de distribució per cobrir les necessitats dels nostres clients.

Llegir més

Contenidors de plàstic

10/06/2021

Osona Industrial Plastic oferim una àmplia gamma de contenidors de plàstic de gran volum, reciclables al 100%. Fruit de la nostra especialització, presentem una àmplia gamma de contenidors de plàstic de gran volum, agrupats en famílies segons les característiques i necessitats de cada client. Tots els nostres contenidors de plàstic són 100% reciclables.

Llegir més

« anteriors | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | següents »

Vols més informació?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a resoldre qualsevol consulta
La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable OSONA INDUSTRIAL PLÀSTIC SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Camí de Tona, 17, 08554, SANT MIQUEL DE BALENYÀ o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a palets@oiplastic.com