Osona Industrial Plàstic

14/05/2021

L´objectiu d´Osona Industrial Plastic és oferir als nostres clients, just el què necessiten, a un preu incomparable i un òptim servei.

Llegir més

Palet de plàstic medium encaixable i apilable.

21/04/2021

La peculiaritat del palet encaixable apilable d´Osona Industrial Plàstic S.L. és que té 3 patins, el què el fa ideal per l´emmagatzematge en estanteries de magatzems industrials.

Llegir més

Caixes de Picking

25/03/2021

Una solució per a l´emmagatzematge i la preparació de comandes

Llegir més

Caixes per al món agricultor

09/02/2021

Les nostres caixes d´agricultura amb parets reixades per a una bona ventilació i amb fons especial per garantir el transport segur dels productes vulnerables.

Llegir més

Palets Higiènics

08/01/2021

La nostre gamma de colors estàndard de palets higiènics consisteix en els colors blau, taronja, verd, vermell, gris i blanc.
Altres colors també disponibles sota necessitat.

Llegir més

« anteriors | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | següents »

Vols més informació?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a resoldre qualsevol consulta
La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable OSONA INDUSTRIAL PLÀSTIC SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Camí de Tona, 17, 08554, SANT MIQUEL DE BALENYÀ o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a palets@oiplastic.com