Per què empreses opten per a palets de plàstic?

13/06/2020

Qui transporta bens o els ha de emmagatzemar, utilitzarà normalment palets. Aquest producte d´aparença senzilla van ser dissenyats específicament per apilar i transportar bens. A més dels palets de fusta, també hi han palets de plàstic en el mercat. Aquests palets, venen amb diferents formes, mides i tenen varis avantatges comparats amb els palets de fusta. Pots aprendre més sobre les 3 raons principals per canviar de fusta a plàstic d´aquí en endavant!

Llegir més

Compromís amb la reducció de CO2

24/05/2020

El nostre objectiu original per aquest 2020 es, a més d´un creixement en volum, reduir les emissions de CO2 per palet transportat en un 60%.

Llegir més

Tipus de càrregues en palets

9/04/2020

Com es classifiquen els palets segons les càrregues en què treballen?

Llegir més

Posem tot el nostre esforç en la reutilització del plàstic

18/03/2020

No necessitem produir més plàstic si utilitzem el que ja tenim.

Llegir més

Industria automovilística

15/02/2020

Disposem de tots els embalatges reutilizables que poden necessitar les empreses d´automoció i auxiliars.

Llegir més

« anteriors | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | següents »

Vols més informació?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a resoldre qualsevol consulta
La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable OSONA INDUSTRIAL PLÀSTIC SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Camí de Tona, 17, 08554, SANT MIQUEL DE BALENYÀ o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a palets@oiplastic.com