Caixes Euronorma adaptades al teu negoci

16/12/2020

Les nostres caixes de plàstic Euronorma tenen una gran varietat de modificacions per adaptar-les a les teves necessitats.

Llegir més

9 errors en la manipulació de palets

22/11/2020

Durant la manipulació de palets, hi han 9 errors que podríem considerar els mes comuns, en l´article d´aquest mes us expliquem quins son aquests i com fer per evitar-los.

Llegir més

Embalatges per al sector de la gran distribució

08/10/2020

L´embalatge es cada vegada mes important en el món de la distribució, i es per això que es millora dia a dia el tipus de producte per facilitar i millorar el temps i la feina del manipulador.

Llegir més

Palets d´exportació

16/09/2020

Amb la globalització i gracies a internet, cada vegada les empreses exporten més a tots els països del món, ja no només les grans industries mouen els seus productes de país a país sinó que també les empreses petites poden vendre a tots els indrets del món.

Llegir més

Caixes Euronorma

01/07/2020

Les caixes Euronorma tenen una gran versatilitat en accessoris, mides i colors.

Llegir més

« anteriors | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | següents »

Vols més informació?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a resoldre qualsevol consulta
La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable OSONA INDUSTRIAL PLÀSTIC SL. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Camí de Tona, 17, 08554, SANT MIQUEL DE BALENYÀ o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a palets@oiplastic.com